Malý Háj VI

Simona Aujezdská, 7. September 2016 Kategorie: Projekty

Šestá etapa developerského projektu Malý háj svědčí o velkém zájmu a úspěchu nově vystavěných bytových domů na Praze 10. Ovšem nejen moderní bydlení mnohé láká najít svůj domov právě zde. Také výborná lokalita s dobrou dostupností a s veškerými potřebnými veřejnými službami je rozhodujícím faktorem.

Šestá etapa přinese komfort, výběr a parkování

Za projektem Malý háj VI opět stojí developerská společnost FINEP. Součástí zatím poslední etapy je 43 bytových jednotek, které jsou nabízeny v družstevním vlastnictví. Zájemci mohou vybírat z bytů o dispozičním řešení od menších 1+kk po větší 4+kk. Obytná plocha bytů se pohybuje v rozmezí od 33 m2 až po 107 m2.

K bytům náleží i oblíbené balkony, terasy nebo lodžie. V neposlední řadě je v rámci šesté etapy zajištěno také pohodlné parkování. Zcela bezproblémově mohou budoucí rezidenti zaparkovat v podzemní garáži nebo pod krytým parkovacím stáním. Bytový dům stejně jako v předešlých etapách představuje komfortní bydlení, moderní exteriér a kvalitní vybavení interiéru.

Jen pár kroků do přírodního parku i obchodního Europarku

Šestá etapa projektu Malý háj vyrůstá na Praze 10 v lokalitě Štěrboholy. V okolí domu se nachází dostatek míst pro aktivní i pasivní odpočinek. Na své si přijdou milovníci přírody, sportu, zábavy a kultury. Vyrazit můžete na blízkou cyklostezku, do přírodního parku Hrušov nebo k rybníku Slatina.

V těsné blízkosti je situováno obchodní centrum Europark Štěrboholy a hobby centrum OBI. Samozřejmostí jsou také menší obchody a veřejné služby v podobě úřadu, zdravotnického zařízení, policejní služebny, mateřských a základních škol a knihovny. Dopravu v lokalitě zajišťují pravidelné autobusové spoje. Automobilem se snadno a rychle napojíte na nedalekou Štěrboholskou spojku.

Další informace o projektu najdete na webové stránce.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty