Moderní trendy v bydlení pro náročné

Kateřina Halamová, 3. August 2016 Kategorie: Projekty

Bydlení již dávno není jen o prostém pocitu bezpečí a zajištění střechy nad hlavou. Aktuální trendy stále více pracují s moderními technologiemi a snaží se tak majitelům nemovitostí co nejvíce zpříjemnit jejich životy. Podívejte se, jak může vypadat bydlení pro náročné.

Život vám zpříjemní moderní technologie i domácí lázně

Po celém dni v práci se jistě těšíte, až budete v klidu domova nerušeně odpočívat. Pro tyto účely slouží dokonalé systémy chytrého bydlení, které vám ušetří spoustu starostí a připraví váš dům podle vašich představ. Pokud se ráno rádi budíte slunečními paprsky, stačí si nastavit automatické zvedání žaluzií. Stejně tak je možné na dálku ovládat teplotu ve vaší domácnosti. Stačí k tomu jednoduchá aplikace v mobilním telefonu a vy si upravíte teplotu podle chuti. Samozřejmostí je i napojení na alarm, abyste měli vždy kontrolu o bezpečnosti vašeho domu a nemuseli si zbytečně přidělávat další starosti.

Tím ale výdobytky moderní doby rozhodně nekončí. Vlastní wellness zóna již není ničím výjimečným a z vašeho domova rázem vykouzlí pravou oázu odpočinku. Volit můžete varianty obsahující například masážní vany či sprchové kouty nebo rovnou i vlastní saunu. Odpočinek se tak po náročném dni stává doslova balzámem pro duši i tělo.

Jedinečný projekt na Praze 5

O tom, že je možné nalézt bydlení, které splní vše výše uvedené a nabídne i řadu věcí navíc, se můžete přesvědčit v unikátním projektu Rezidence Výhledová developerské společnosti CTR group a.s.. Jedná se unikátní komplex tří viladomů, které obsahují vždy pouze pět bytů a poskytnou vám tak dokonalý pocit soukromí. O tom, že se jedná o bydlení pro náročné, vás přesvědčí standardní vybavení každého bytu. Samozřejmostí je využití moderních technologií Smart Home, vlastní wellness včetně sauny a whirpool vany, zimní zahrada nebo designový biokrb pro pohodové zimní večery. Celý projekt je navíc vybudován s ohledem na ekologické standardy a může se tak pyšnit energetickým štítkem B, který zaručuje mimořádně úsporný provoz

Skutečnou třešinkou je pak samotná lokalita. Prosklená zimní zahrada vám nabídne jedinečný výhled na údolí řeky Vltavy a úchvatné pražské panorama včetně Vyšehradu. V okolí se pak rozprostírá nádherná příroda Prokopského a Dalejského údolí, která nabízí kilometry tras pro pěší i cyklo výlety a uspokojí jak jednotlivce, tak rodiny s dětmi. Samozřejmostí je i bezproblémová dostupnost a občanská vybavenost na dosah ruky.

Pro více informací doporučujeme navštívit webové stránky projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty