Když nadstandard nestačí, požadujte luxus

Kateřina Halamová, 26. July 2016 Kategorie: Projekty

Bydlení v samotném srdci Prahy není nesplnitelným snem. I v takto luxusních lokalitách lze nalézt nemovitost, která plně uspokojí vaše potřeby a stane se navíc součástí vašeho životního stylu.

V centru metropole máte vše na dosah

Bydlení v samotném centru Prahy přináší řadu nezpochybnitelných výhod. Veškeré možnosti zábavy, ať už se jedná o návštěvu divadel, parků či luxusních restaurací máte přímo pod nosem a navíc se můžete každý den kochat nádhernými kulisami starého města. Cesty za nákupy se pak stávají příjemnou procházkou, a pokud se vydáte do vzdálenějších míst metropole, oceníte skvělé dopravní spojení, a to včetně nočních spojů.

Milovníci starých časů pak jistě ocení nezaměnitelný genius loci, který na vás v takovýchto místech dýchne. Atmosféra jako by byla prosycena historií a vy se tak stáváte její součástí. 

Nemusíte být králem, abyste bydleli v Paláci 

Dokonalým příkladem takového bydlení je Palác Dlouhá, jehož kompletní rekonstrukce proběhla pod záštitou developerské společnosti FIM Group. Můžete se tak seznámit s historickou budovou, která si zachovává původní uměleckou podobu a zároveň poskytuje veškeré novodobé výdobytky, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Luxusní adresa navíc zajistí úchvatné výhledy po okolí, a to včetně Pražského hradu.

Na sedmi podlažích můžete vybírat z bytů o dispozicích 1+kk až 6+kk, které nabízí plochu od 35m2 do 280m2. Při zakoupení jistě oceníte systém Shell&Core, který vám zajistí finální uspořádání bytové jednotky podle vašich představ. Byty jsou totiž předkládány bez jakýchkoliv příček, které by již dopředu omezovaly vaše zvyklosti a vy jste tak od začátku pány celého prostoru. Z hlediska vybavení pak oceníte nadstandardní a nadčasové materiály, o které se postarali zkušení a uznávaní architekti.

Samozřejmostí je pak nepřetržitá služba recepce a kamerový systém. Toto spojení vám zajistí jak potřebné soukromí, tak i nedocenitelný pocit bezpečí.

Více informací naleznete na webových stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty