Developerský projekt Nad Přehradou V.

Simona Podobová, 14. April 2016 Kategorie: Projekty

Líbilo by se vám bydlení v Hostivaři? Prohlédněte si novou etapu developereského projektu Nad Přehradou, který je situován v Praze 10 jen pár kroků od Hostivařské přehrady a lesoparku.

Developerský projekt Nad Přehradou vstoupil do své páté etapy. Ta nově přináší 54 bytových jednotek s různým dispozičním řešením od 1+kk až po 4+kk. V jednom bytovém domě se tak nachází byty o obytné ploše od 29 m2 až do 119 m2. Úspěšný projekt Nad Přehradou V je proto ideálním místem nejen pro rodinné bydlení. Bytový dům se pyšní energetickým štítkem třídy C a nadčasovou architekturou, která se snoubí s moderními prvky a s vysokým standardem vybavení. Stejně jako předešlé etapy i tato je z dílny úspěšné developerské společnosti FINEP. Samozřejmostí páté etapy je prakticky řešené parkování, a to díky podzemním garážovým a venkovním parkovacím stáním

Bytový dům Nad Přehradou V je vystavěn na Praze 10 – Hostivař. Lokalita je velmi atraktivní především díky Hostivařské přehradě a lesoparku Hostivař, který se nachází v těsné blízkosti developerského projektu. Ovšem jen krásnou přírodu lokalita Hostivař nenabízí. V okolí se nachází i plnohodnotná občanská vybavenost potřebná k pohodlnému městskému životu. Nechybí proto mateřské a základní školy, obchody, pošta, zdravotnická zařízení, restaurace, úřad, policejní služebna a sportovní centra. Na vysoké úrovni je také místní infrastruktura. Jen pár minut chůze od novostavby se nachází autobusové zastávky Boleslavská a Livornská, o něco vzdálenější je Nádraží Hostivař a stanice metra Skalka a Háje.

Další informace o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty