Developerský projekt Malý Háj V.

Simona Podobová, 3. May 2016 Kategorie: Projekty

Developerská společnost FINEP spustila další etapu projektu Malý Háj, který je situován na pomezí Štěrbohol a Dolních Měcholup. Dispozice bytů v projektu je 1+kk až 4+kk. U bytů nechybí balkony, lodžie nebo prostorné terasy.

Developerský projekt Malý Háj vstupuje do své páté etapy. Ta přináší dva několikapodlažní bytové domy s celkem 140 novými byty. V objektech označených D1 a D2 se nachází různě dispozičně řešené jednotky. Vybírat lze z 1+kk až 4+kk, což představuje obytnou plochu bytů od 27 m2 až do 119 m2 . Malý Háj V se vyznačuje vyšším standardem vnitřního vybavení, pohodlným parkováním v podzemních garážích a nízkými provozními náklady. Oba bytové domy se pyšní energetickým štítkem třídy B. Novostavbě dominují útulné balkony, lodžie a krásné prostorné terasy. Moderní architektura projektu vkusně navazuje na již předešlé etapy, doplněna je o dostatek zeleně a odpočinkových zón. Díky spolupráci developerské společnosti FINEP a firmy Arch. Design project a.s. vzniklo kvalitní a nadčasové místo pro rodinné bydlení.

Zatím poslední etapa projektu Malý Háj V je vystavěna na pomezí Štěrbohol a Dolních Měcholup. Lokality jsou součástí oblíbené městské části Praha 10. Ta svým obyvatelům nabízí vše pro komfortní život v metropoli. Těšit se tak můžete z plnohodnotné občanské vybavenosti v podobě mateřské a základní školy, supermarketů, restaurace a veřejných služeb. Do přírody i za sportem se lze vydat do Přírodního parku Hrušov, k rybníku Slatina, do areálu Golf Hostivař, na tenisové kurty nebo na místní cyklostezky. Pozadu lokalita nezaostává ani v otázce dopravní dostupnosti. O tu se starají blízké autobusové zastávky a brzy i nové tramvajové linky.

Celý projekt si prohlédněte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty