Developerský projekt Maison Blanche

Simona Podobová, 27. May 2016 Kategorie: Projekty

Rezidenční projekt Maison Blanche v sobě snoubí historii, exkluzivitu a jedinečnost. Zrekonstruovaný činžovní dům z roku 1906 ve Vršovicích na Praze 10 přináší tři mezonetové podkrovní byty v původním stavu. Konečné úpravy jsou pouze v rukách budoucích rezidentů.

Rekonstrukce zachovala architektonické prvky domu

Z šestipatrového domu v Kodaňské ulici historie doslova dýchá. Rekonstrukce však původní architektonické prvky zachovala. Došlo pouze k modernizaci společných prostor, k opravě fasády a výtahu a k výměně elektroinstalace a rozvodů, o což se postarala developerská společnost PSN. Zároveň činžovnímu domu nově nechybí ani domácí telefony a zvonky. 

Rezidence nabízí exkluzivní bydlení, a to ve třech mezonetových bytech o dispozicích 3+kk, 4+kk a 5+kk. Samozřejmostí bytových jednotek jsou prostorné terasy. Mezonety jsou v prodeji v původním stavu, a tak jejich finální úprava a kolaudace čeká na představy budoucích majitelů.

Ve Vršovicích nechybí dostatek parků a sadů

Zrekonstruovaná rezidence je zasazena v zástavbě činžovních domů na Praze 10 v lokalitě Vršovice. Ta je velmi oblíbeným místem k bydlení pro dostatek zeleně v okolí. V blízkosti domu se nachází Heroldovy sady a o kousek dále Havlíčkovy sady. V docházkové vzdálenosti nechybí ani plnohodnotná občanská vybavenost v podobě škol, pošty, divadel, lékáren, obchodů či restaurací.

Na výborné úrovni je v lokalitě také dopravní dostupnost, a to díky blízkosti metra A, vlakovému nádraží Praha – Vršovice a tramvajovým linkám. Nejbližší autobusová zastávka Slovinská se nachází těsně před domem.

Celý projekt najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty