Developerský projekt Domy Vinoř

Simona Podobová, 28. April 2016 Kategorie: Projekty

Toužíte po rodinném domě se zahradou v Praze? V klidné lokalitě, která je jako stvořená pro život s dětmi? Pak si určitě prohlédněte projekt od developerské společnosti MS Invest - Domy Vinoř. Projekt samostatně stojících, ale také řadových domů uspokojí každou rodinu, která touží po soukromí, ale zároveň si potrpí na určitý životní standard.

Součástí dvou etap developerského projektu Domy Vinoř je 33 řadových i samostatně stojících rodinných domů. Ty nabízí praktické dispoziční řešení 5+kk, což představuje užitnou plochu od 147 m2 až po 188 m2. Z bohaté nabídky rodinných domů si jistě vybere každý. Domy jsou dvoupodlažní a jsou vystavěny na pozemcích o rozloze od 266 m2 až po 448 m2. Součástí domů je jedno garážové stání. Rodinné domy se pyšní vysokým standardem vybavení a energetickým štítkem třídy B, díky čemuž se majitelé mohou těšit z nízkých provozních nákladů. Kromě rodinných domů nabízí projekt Domy Vinoř také devět stavebních pozemků. Celý projekt tvoří jeden ucelený moderní obytný komplex, který vznikl díky společnosti Moravská stavební, ta má na svém kontě také projekt v pražských Cholupicích.

Developerský projekt Domy Vinoř je vystavěn ve stejnojmenné lokalitě Vinoř. Ta je situována v těsné blízkosti oblíbeného Ctěnického háje. Poklidná pražská část Vinoř disponuje veškerými potřebnými službami pro pohodlný městský život. Samozřejmostí je pošta, úřad, policejní stanice, lékařská zařízení, knihovna, mateřské a základní školy, restaurace, kavárny a celá řada menších i větších obchodů. Nechybí ani dostatek míst pro trávení volného času, a to ať už v sousedních lesích, na dětských hřištích či v zámeckém parku. Bezproblémovou dopravní dostupnost zajišťují autobusové spoje. Cesta na nejbližší zastávku metra linky C Letňany trvá 20 minut.

Celý projekt je dostupný na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty