Bydlení na dobré adrese...

Kateřina Halamová, 12. April 2016 Kategorie: Projekty

Trend, kdy se řada lidí stěhovala do domků v satelitech, končí a zájem o bydlení v centru velkých měst opět roste. Historická jádra tak znovu ožívají a svým obyvatelům přináší krom zajímavé lokality také nadstandardní bydlení. Jedná se zkrátka o bydlení na správné adrese…

Pokud hledáte v Praze bydlení, které vás dokáže okouzlit zajímavou atmosférou a poskytnout zároveň dokonalé pohodlí, doporučujeme porozhlédnout se v samotném centru města. Získáte tak dokonalou výchozí pozici, kdy nic není daleko a vy tak můžete pohodlně využívat všechny výhody, které život v metropoli nabízí. Ať už jste milovníky kultury, sportu nebo kvalitní gastronomie, možností, ze kterých budete vybírat je nespočet a najdete je hned v sousedství. Pokud se navíc chcete každý den cítit jako na dovolené, můžete se nechat opakovaně okouzlovat krásou staré Prahy. Při výběru však věnujte pozornost kvalitnímu zpracování a architektonickému řešení projektu, aby vám vybraný byt poskytoval klid a dostatečné soukromí i v relativně rušné lokalitě.

Jednou ze zajímavých možností, kterou vám doporučujeme shlédnout, je unikátní projekt La Corte, který naleznete v exkluzivní části Prahy 1 poblíž náměstí Republiky. Jeho tvůrci čerpali inspiraci v italské tematice a zajistili tak projektu naprosto jedinečný styl a eleganci. Nově vybudované bytové jednotky jsou navíc citlivě zasazeny do komplexu čtyř historických budov, jejichž původ sahá až do 18. století. V projektu naleznete 25 luxusních apartmánů o dispozicích 1+kk až 5+kk a 500m2 kancelářských prostor. Zpracování odpovídá vysokému standartu včetně podlahového topení, centrální klimatizace či koupelen obložených mramorem. Vaši pozornost přitáhnou i unikátní architektonické prvky, jako zasazení pavlačí do interiéru bytů a potěší též nízká energetická náročnost budovy v kategorii B. Ze služeb můžete využívat recepci s ostrahou či zajištěné parkování. To vše ve výborné dostupnosti ať už osobním automobilem či s využitím hromadné dopravy.

Více informací naleznete na webové stránce projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty