Developerský projekt Top Rezidence

Simona Podobová, 18. April 2016 Kategorie: Projekty

Seznamte se s nadstandardním projektem 50 rodinných domů v nádherné lokalitě Prahy 6 - Šáreckého údolí. Projekt vás nadchne nejen přírodou, která vás bude obklopovat doslova na každém kroku, ale také svým precizním a originální vyhotovením. Zeleň naleznete jak v přírodní rezervaci Divoká Šárka, tak i v centrálním parku, který je vyhrazen pouze pro rezidenty.

Projekt Top Rezidence představuje nadčasové bydlení v 50 nízkoenergetických a pasivních domech. Urbanistická koncepce a moderní prvky dělají z celého komplexu opravdu neotřelé a jedinečné místo k bydlení. Vybírat lze z 50 rodinných domů, které nabízí různé dispoziční členění. Nízkoenergetické i pasivní domy jsou v nabídce od 176,5 m2 až po 301,2 m2 užitné plochy. Navíc součástí domů jsou také rozlehlé pozemky, které nabízí výměru až 731 m2. Zahrada se tak může stát místem pro setkávání s rodinou a přáteli. Interiér samotných domů navrhlo Studio Olgoj Chorchoj. Designové kousky se tak mísí s praktickým provedením. Komplex rodinných domů je oživen centrálním parkem, zelení a klubovnou. Pro děti nechybí také dětské hřiště

Top Rezidence je situována v malebné krajině Šáreckého údolí na Praze 6. Budoucí rezidenti se tak mohou těšit jak na klid a krásnou přírodu, tak i na pohodlnou dostupnost všech výhod naší metropole. Na procházky, na běh, na projížďku na kole nebo in-line bruslích je okolí Top Rezidence jako stvořené. Nejbližší autobusová zastávka se nachází v těsné blízkosti asi 50 metrů. Na stanici metra linky A Bořislavka se dostanete do 5 minut. Velkou výhodou je i pouhých 8 kilometrů vzdálené letiště Václava Havla nebo 1,7 kilometrů vzdálená mezinárodní škola The International School of Prague.

Celý projekt Top Rezidence si prohlédněte na webu developera.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty