Rodinné domy Cholupice - aktivní život pro aktivní rodinu

Kateřina Halamová, 20. June 2016 Kategorie: Projekty

Ať už bydlíte v centru města, na jeho okraji nebo na vesnici, důležité je cítit se skutečně „jako doma“. Proto vybírejte podle svých preferencí a podle toho, co máte vy a celá vaše rodina v oblibě.

Aby se rodina nenudila

Aktivní trávení volného času je stále více trendy a promítá se i rodinného života. Pokud tedy patříte mezi sportovní nadšence, snažte se i výběr domova přizpůsobit vašim požadavkům. Do kritérií po výběr vhodné lokality zařaďte dostupnost sportovišť, cyklostezek nebo sportovních oddílů v okolí. Po návratu z práce nebo ze školy se budete mít vždy na co těšit a o víkendu nebudete nuceni opouštět pohodlí domova, abyste zažili nějaké dobrodružství. Stačí přijít domů, vzít kolo a vyrazit na čerstvý vzduch.

Vyžití jako na venkově s Prahou na dosah ruky

Dobrou zprávou je, že ani v těchto případech není nutné vzdát se dostupnosti velkých měst. Developerský projekt Domy Cholupice, který přináší společnost Moravská stavební – INVEST a.s.  uspokojí i ty nejnáročnější. Zpozorněte zejména pokud hledáte samostatně stojící rodinný dům, který vás již na první pohled zaujme výjimečnou a stylovou architekturou.  Aktuálně probíhající etapa výstavby přináší nabídku domů o ideální dispozici 5+kk s praktickým uspořádáním vnitřních prostor a plochou pozemků od 568 m2 do 593 m2. Velký důraz je věnován kvalitnímu zpracování a vysokému standardu vnitřního vybavení, které je již v základní ceně projektu.

Pomyslnou třešničkou je pak samotná lokalita. Obec Cholupice leží na dosah Prahy a přitom budete doslova obklopeni zelení. Nedaleko naleznete přírodní park Modřanská rokle a celé okolí je protknuto sítí cyklostezek. Vyrazit můžete také na trať pro in-line brusle, dopravní hřiště nebo můžete sebe i své děti přihlásit do blízkého jezdeckého oddílu. Samozřejmostí je pak blízkost tenisových kurtů či fotbalové hřiště. 

Více informací naleznete přímo na webu projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty