Rezidence Anděl

Kateřina Halamová, 7. March 2016 Kategorie: Projekty

Luxusní Rezidence Anděl nabízí unikátní kombinaci zrekonstruované historické budovy s nezaměnitelnou secesní atmosférou a moderní novostavby, která přináší veškerý současný komfort. Praha 5 - Smíchov, kde je rezidence situována, přináší obyvatelům nesporné výhody v podobně služeb, dostupnosti a dostatku zeleně.

Luxusní Rezidence Anděl nabízí unikátní kombinaci zrekonstruované historické budovy s nezaměnitelnou secesní atmosférou a moderní novostavby, která přináší veškerý současný komfort. V bytovém komplexu se nachází 15 bytů v budově A, 28 bytů v budově B, 40 parkovacích míst a kancelářské a obchodní prostory včetně restaurace. Dispozice bytů jsou od 1+kk až po 5+kk v mezonetovém provedení. Při realizaci byl kladen důraz na využívání kvalitních stavebních materiálů a špičkových technologických postupů, které majiteli přinesou pocit značného luxusu. Část bytů byla navíc zařízena ve vysokém nadstandardu, který uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Interiéry jednotlivých bytů byly plánovány s maximálním zaměřením na efektivitu – podařilo se tak docílit pohodlného bydlení s dostatkem místa pro život a zachování nádherného výhledu do okolí. Pro pocit bezpečí funguje v budově nepřetržitá recepce.

Dokonalé provedení interiéru a exteriéru Rezidence Anděl pak dále dokresluje prostředí, ve kterém je komplex situován. Praha 5 – Smíchov je vyhledávanou lokalitou, která svým obyvatelům přináší nesporné výhody v podobě služeb, dostupnosti a dostatku zeleně. Příjemné prostředí pro život zajistí nedaleký park Santoška, který lze využít ke sportovnímu vyžití i odpočinku a pocit osvěžení přináší i nedaleká řeka Vltava. Ze služeb je na místě zmínit Obchodní centrum Smíchov, nacházející se ve vzdálenosti 300m, nepřeberné množství restaurací a barů v okolí a zázemí rozvíjející se městské čtvrti, kde nechybí dostatek lékařů, škol a dalších služeb k uspokojení každodenních potřeb. Dostupnost je pak poslední třešinkou na dortu. Metro se nachází ve vzdálenosti 250m, podobně pak tramvajová i autobusová zastávka. V případě využívání automobilu, je z lokality možné rychlé napojení na jižní spojku.

Více informací o projektu naleznete na webu www.rezidenceandel.cz.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty