Nechte se okouzlit projektem Maison Blanche

Kateřina Halamová, 2. November 2016 Kategorie: Projekty

Nechcete-li se smířit s málem, chtějte více. Současná nabídka developerských společností nabízí i skvosty, které výrazně převyšují běžný standard. Když se sejde skvělá lokalita, výjimečný dům s historií a možnost upravit si byt podle svých představ, pak se jedná o nabídku, která uspokojí i ty nejnáročnější jedince.

Když na velikosti záleží

A právě takovým projektem je Maison Blanche od developerské společnosti PSN. Jedná se o atraktivní podkrovní mezonetové byty, které jsou umístěny v krásném šestipatrovém měšťanském domě z roku 1906. Budova je postavena převážně v novogotickém slohu a prošla velmi citlivou rekonstrukcí, při které byla respektována její historická hodnota. Byly zachovány původní architektonické prvky včetně vnitřních společných prostor a schodišťového zábradlí. Zároveň byla prováděna s ohledem na současné výdobytky a poskytuje tak veškerý možný komfort včetně výtahu a kompletní obnovy elektroinstalace a rozvodů vody a plynu. 

Na výběr jsou byty o dispozicích 3+kk až 5+kk s plochou okolo 200 m2 a velkorysou terasou. Byty budou nabízeny v nedokončeném stavu, kdy si vše od nášlapné vrstvy přes obklady, dlažbu a sanitu vyberete přesně podle vašich představ. Krom toho je možné zajistit i výhodné financování a vy tak ušetříte nejen peníze, ale především čas a zbytečné starosti. 

Žádaná lokalita jako záruka pohodlí

Nesporným lákadlem je i lokalita, ve které se nemovitost nachází. Naleznete ji v Kodaňské ulici na rozhraní Vršovic a Vinohrad. V  blízkosti domu je umístěna autobusová zastávka, odkud se pohodlně dostanete na stanice metra všech tří linek. Nedaleko je též zastávka tramvaje, která zajištuje výborné spojení do centra Prahy.

Samozřejmostí je pak skvělá občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti najdete množství restaurací i obchodů, základní i mateřské školy a možnosti kulturního vyžití. Pro relaxaci a procházky můžete využít nedaleké Heroldovy sady

Více informací naleznete přímo na webových stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty