Developerský projekt Rodinné domy Štěrboholy

Simona Podobová, 19. May 2016 Kategorie: Projekty

Úspěšný developerský projekt Rodinné domy Štěrboholy vstoupil do své třetí etapy. Ta nabízí nízkoenergetické bydlení v řadových domech na Praze 10 v lokalitě Štěrboholy. Za výstavbou řadových domů stojí developerská společnost FINEP.

Moderní řadové domy nabízí komfortní bydlení

Třetí etapa developerského projektu Rodinné domy Štěrboholy se pyšní nadčasovou architekturou 14 rodinných domů s obytnou plochou 147 m2. Chytré dispoziční řešení 4+kk zaručuje dostatek místa i pro rodiny s dětmi. Nadstandardní vybavení domů zas zajišťuje komfort a pohodlí pro všechny.

Součástí každého řadového domku je garáž a venkovní parkovací místo. Nechybí ani menší oplocená zahrada, která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Rozloha pozemků je v nabídce o velikosti až 323 m2. Domy se řadí do energetické třídy B.

K bydlení láká krásná příroda i výborná dopravní dostupnost

Lokalita Štěrboholy se nachází na Praze 10. Tato městská část je doslova protkána zelení a odpočinkovými zónami. V okolí je vybudována cyklostezka, in-line dráha, řada hřišť, tenisové kurty, golfový areál, přírodní park Hrušov a rybník Slatina.

Za zábavou i nákupy lze vyrazit do nedalekého nákupního centra Europark Štěrboholy. Dále v sousedství řadových domů nechybí supermarkety a menší obchody různého zaměření. Samozřejmostí jsou také veřejné služby a školy. O zcela bezproblémovou dopravní dostupnost se v lokalitě starají autobusové spoje. Automobilem se snadno a rychle napojíte na blízkou Štěrboholskou spojku.

Celý projekt si můžete prohlédnnout na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty