Developerský projekt Rezidence U Bojovníka

Simona Podobová, 4. April 2016 Kategorie: Projekty

Další ze zajímavých projektů developerské společnosti PSN je Rezidence U Bojovníka situovaná v Praze 3 mezi Žižkovem a Vinohrady.

Moderní rezidence v lukrativní části Prahy

Rezidence U Bojovníka prošla rozsáhlou rekonstrukcí, díky které přináší moderní bydlení s nádechem luxusu a historie zároveň. Třípatrový činžovní dům z roku 1892 se pyšní krásnou fasádou, sedlovou střechou či nadokenními římsami. Původní architektura rohového cihlového domu byla zachována, přesto nyní dům působí zmodernizovaným a čistým dojmem. Nově je součástí budovy patro s luxusními mezonetovými byty. Celkem se v rezidenci nachází 16 bytových jednotek, z nichž devět je o dispozicích 1+kk až 3+kk. Zbylých sedm bytů je v podobě mezonetu o dispozičním řešení 1+1 a 2+kk. Užitná plocha bytových jednotek je v nabídce od 13,2 m2 až po 68,5 m2. K bytům navíc náleží útulné balkony, lodžie a prostorné terasy. Samozřejmostí rezidence je efektivně řešené pohodlné parkování. 

Bytový dům Rezidence U Bojovníka se nachází v lukrativní lokalitě na Praze 3 mezi čtvrtí Žižkov a Vinohrady. Okolí rezidence se pyšní výbornou dopravní dostupností, a to jak do centra metropole, tak i dalších pražských lokalit. Z městské hromadné dopravy lze využít tramvaj, autobus i metro. Snadno a rychle se dopravíte nejen na Hlavní nádraží ze stanice metra linky A Flora nebo z tramvajové zastávky Olšanské náměstí. Samotná lokalita disponuje výbornou občanskou vybaveností, a tak za sportem, obchody, kulturou i službami není nutné nikam dojíždět. V okolí se nachází restaurace, kavárny, divadlo, obchody, bazén, školy, pošta, zdravotnická zařízení i krásná příroda v podobě Mahlerových sadů, Parukářky či Riegerových sadů.

Prohlédněte si celou nabídku bytů v Rezidenci U Bojovníka.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty