Developerský projekt Řadovky Trnová

Simona Podobová, 23. May 2016 Kategorie: Projekty

V obci Trnová u Jíloviště asi 16 kilometrů od centra Prahy se nově nachází 20 řadových rodinných domů. Ty jsou skvělou alternativu mezi velkými rodinnými domy a bytovými jednotkami bez zahrad. Řadovky nabízí dostatek soukromí i místa v interiéru a menší zahrádku pro posezení s rodinou i přáteli. Zároveň jsou díky chytré výstavbě energeticky úspornější než samostatně stojící domy.

Různorodá nabídka domů i zahrad potěší

Součástí developerského projektu Řadovky Trnová jsou domy s dispozičním řešením 4+kk, 5+kk a 6+kk. Obytná plocha se pohybuje v rozmezí od 114,20 m2 až do 157,53 m2 . Rozloha pozemků je v nabídce od 164 m2 až po 313 m2. Díky bohaté nabídce různých dispozic i velikostí zahrad si jistě svůj vysněný domov vybere každý. Řadové domy disponují přízemím a patrem. Jejich dominantou jsou červené sedlové střechy a originální obložení. Nechybí ani pohodlně a bezpečně řešené parkování, a to díky vlastní garáži. Domy jsou ve standardním kvalitním vybavení a prodávají se tzv. na klíč.

Obec obklopená malebnou přírodou

Řadové domy v obci Trnová u Jíloviště jsou obklopeny krásnou přírodou v podobě Brdských lesů. Obec se nachází podél levého břehu řeky Vltavy na jihu metropole a je součástí okresu Praha-západ. Trávit volný čas lze v Trnové u Jíloviště aktivně i pasivně, a to například na kole, na golfu, na bowlingu nebo na jednom z koncertů na oblíbeném zámku Trnová. Díky pravidelným autobusovým linkám a blízkosti dálnice D4 je postaráno také o bezproblémovou dopravní dostupnost Prahy i okolních měst.

Celý projekt najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty