Developerský projekt Dům U Galerie

David Kotyza, 10. May 2016 Kategorie: Projekty

Činžovní prvorepublikový dům postavený v roce 1932, se rozhodla zrekonstruovat developerská společnost PSN. V příštím roce tak dokončí projekt, který bude čítat 12 bytů, ale také komerční a nebytové prostory.

Projekt Dům U Galerie je postarším činžovním domem, u něhož od dubna 2016 probíhá náročná rekonstrukce. Práce zaštiťované společností PSN, která dbá na zachování prvorepublikového architektonického výrazu a moderní interiéry, včetně výtahu, zařizovacích prvků a inženýrských sítí. 

Dům U Galerie přinese novým rezidentům na přelomu roku 2016/2017 11 malometrážních bytů, mezonet, 2 ateliéry a komerční prostory v dolních patrech. Ty tvoří 12 kanceláří a 3 obchody. Parkování lze řešit v nedalekém parkovacím domě. Rohový objekt z roku 1932 je vybaven několika sklepními kójemi a vyšší byty disponují balkony a terasami. Činžovní dům nabízející opravdový ruch velkoměsta.

Lokalita projektu

Roh Jandovy ulice a Náměstí OSN. Přesně tam se rozprostírá projekt Dům U Galerie, kde naleznete prvotřídní životní zázemí. Je to Praha 9 – Vysočany, jež vás ohromí svou všestranností. Nedaleko objektu se nachází nákupní centrum Fénix, menší obchůdky, gymnázium, základní škola, poliklinika a bezpočet kvalitních restaurací

Velký park je zárukou přemíry zelených ploch. Ty lze využít k odpočinku, relaxaci, k dětským hrátkám a pohybovým aktivitám. Rozhodnete-li se vycestovat do vzdálenějších míst metropole, pak zvolte pražský okruh, vlakovou stanici, zastávku autobusu nebo tramvaje. Praktická je také stanice metra Vysočanská. Ideální předpoklady zajišťující komfortní a pohodlné obydlí pro různé typy rezidentů. 

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty