Club Ocean přináší svěží bydlení pro mladé

Kateřina Halamová, 26. October 2016 Kategorie: Projekty

Pryč jsou doby, kdy byl k mání jen jeden typ bytu bez ohledu na potřeby různých cílových skupin. Dnešní nabídka je skutečně široká a developerské společnosti se snaží „ušít“ projekty doslova na míru svým zákazníkům.

Každému, podle jeho potřeb

O tom, že každý z nás má trochu jiné představy o vysněném bydlení, nemůže být sporu. Čím více se liší náš životní styl a životní etapa, tím jsou rozdílnější i tyto představy a samozřejmě i potřeby spojené s vhodným bydlením. Naprosto jiný byt tak bude shánět plně zaměstnaný manažer, který žije sám a doma tráví jen minimum času, mladý páreček, čtyřčlenná rodina s malými dětmi a pejskem k tomu nebo babička s dědou, kteří sice žijí již sami, ale často se u nich schází široká rodina s kupou vnoučat. 

Současná nabídka developerských společností se naštěstí snaží tomuto trendu dostát a projekty vznikají víceméně na míru konkrétním požadavkům. Je tedy běžné, že můžete ovlivnit nejen finální vzhled kupované nemovitosti prostřednictvím výběru barevných kombinací například podlah a obkladů, ale stále častěji se objevují i projekty v režimu Shell & Core.  Tato varianta je vhodná zejména pro náročnější klienty, kteří mají konkrétní požadavky a uvítají tak maximální možnou volnost při zařizování svého domova. Nemovitost je tak nabízena těsně po dokončení hrubé stavby a majitelé mohou ovlivnit i finální dispozice bytu pomocí umístění příček, rozvodů a sanity.  

Projekt, který jde s dobou

Další vychytávkou jsou pak takové projekty, které jsou již dopředu vytvářeny pro určitou cílovou skupinu klientů. Skvělým příkladem je developerský projekt Club Ocean od spoelčnosti PSN, který je primárně určen pro mladé lidi a studenty a vychází tak plně vstříc jejich potřebám. 

Projekt je tvořen dvěma moderními bytovými komplexy s názvy Atlantic tower a Pacific tower a je vystavěn v moderním stylu s nadstandardní úpravou jednotlivých bytů. Naleznete zde byty o dispozicích 1+kk a 2+kk, které jsou doplněny sklepy a praktickými společnými úložnými prostory vhodnými pro ukládání sportovního náčiní. Ke každému bytu náleží balkon či terasa, na střeše jsou navíc k dispozici společné slunečné terasy pro pořádání večírků. Celkový komfort pak podpoří i profesionální recepce.

S ohledem na cílovou skupinu byla vybrána i lokalita. Projekt najdete blízko Hostivařské přehrady, která nabízí skvělé podmínky pro zábavu a sport. Možnosti vyžití jsou zde skutečně široké od skvělých běžeckých tras, přes krytý bazén nebo multifunkční sportovní areál. Skvělá je ale i občanská vybavenost v praktických oblastech a to zejména díky nedalekému obchodnímu centru Europark Štěrboholy. Doprava do centra je pak zajištěna hned několika autobusovými i tramvajovými linkami, které mají zastávku přímo u projektu a zastoupeny jsou zde i noční spoje. 

Více informací naleznete přímo na webových stránkách projektu. 

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty