Bydlení pro sportovní nadšence

Kateřina Halamová, 6. June 2016 Kategorie: Projekty

Patříte mezi aktivní jedince, kteří si bez pohybu neumí představit svůj život? Pak se při vybírání nemovitosti soustřeďte na takové projekty, kde se rozhodně nebudete nudit a cesta za sportem bude co nejjednodušší.

Sportu zdar a golfu zvláště

Znáte to – celý den sedíte v práci, a když se konečně dostanete odpoledne domů, stihnete se tak akorát postarat o domácnost a večer je tu. Hledat v takovém dni prostor na sportovní aktivity je proto často obtížné, jelikož cesta do fitka či posilovny zabere další spoustu času. Ideální je proto zajistit si jednoduchou dostupnost podobných služeb již při výběru bydlení. 

Stále vetší oblibu si mezi lidmi získává populární golf, který už dávno není sportem pro nejbohatší vrstvy. Mnoho lidí jej oceňuje především kvůli zdravému pohybu, jelikož právě chůze patří mezi to nejlepší, co můžete svému tělu nabídnout. 

A když k tomu připočtete pohyb na čerstvém vzduchu v krásném přírodním prostředí, málokdo odolá. Pokud je vám tato představa blízká, zkuste se při výběru lokality zaměřit na místa, která jsou v těsné blízkosti golfových hřišť, a nechte tento sport vstoupit do vašeho života.

Soukromí, klid a sport

Dobrým příkladem může být projekt Rezidence Golf Hostivař developerské společnosti RODOP. Jedná se o uzavřené rezidenční bydlení, které je určeno výhradně jeho obyvatelům a jejich návštěvám, takže poskytuje soukromí a potřebný pocit klidu a bezpečí. Areál tvoří moderní řadové, atriové i solitérní domy, jejichž užitná plocha se pohybuje v rozmezí 152m2 až 252m2 a nabízí též velké zahrady a terasy. Propracovaná infrastruktura navíc vytváří dojem jakéhosi města ve městě a přináší příjemné zázemí jak pro relaxaci, tak pro dětské hrátky.

Celá lokalita je jako stvořená pro aktivní rodiny a jedince, kteří berou pohyb jako součást svého života. Největší dominantu tvoří dvě golfová hřiště, která projekt obklopují a jejichž služby bezpochyby využijete k zábavě a odpočinku. Tím ale možnosti sportovního vyžití rozhodně nekončí. Nedaleká Hostivařská přehrada a lesopark nabízí pěší a cyklistické trasy i vyžití ve formě beach volejbalu či tenisu. A pokud by ani to nestačilo, můžete se uchýlit do blízkého Sportcentra Univerzity Karlovy nebo Sportovního areálu Na Šancích

Z praktického pohledu je nutné zmínit bezproblémovou dostupnost lokality. Jako důkaz poslouží zastávka MHD přímo u rodinných domů.

Více informací o projektu naleznete zde. 

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty