Bydlení jako životní styl? Žádný problém.

Kateřina Halamová, 2. May 2016 Kategorie: Projekty

Můj dům, můj hrad. Prastará moudrost, která platí stále. V dnešní době, však dostává nový rozměr. Nechceme byt jako hrad, ale byt, který má švih a styl. Byt, kterým se rádi budeme chlubit. Zkrátka můj byt, můj styl!

Stylovému bydlení se otevírají nové prostory

Každý z nás si jistě dokáže bez dlouhého přemýšlení vybavit ne jednu, ale hned několik lokalit, kde chátrající dlouhodobě nevyužívané průmyslové objekty hyzdí okolí. Když už kolem nich musíme projít či projet, vždy se nám do mysli vkrade otázka, proč tu nemůže raději stát něco užitečného a hezkého. Naštěstí, současná doba je takovým myšlenkám příznivá. Dochází tak k přerodu mnohdy dosti nevzhledných areálů na oku lahodící projekty přinášející kromě příjemného prostředí i nové bytové kapacity v žádaných lokalitách. Tím ovšem přínos tohoto přerodu nekončí. 

Ať už patříte k designovým nadšencům, nebo je pro vás alespoň bydlení víc než prostorem k přenocování, budete určitě souhlasit, že od bydlení požadujeme určitý styl a úroveň. Právě tyto požadavky dokáží nové projekty uspokojit. Obvyklými požadavky podobně smýšlejících lidí, jsou funkčnost podpořená užitými kvalitními materiály, vzdušný přírodní styl bydlení s přístupem k zeleni a dobrá dopravní dostupnost. Když jde ještě navíc o bydlení cenově více než dostupné, ruku na srdce, kdo by o takovém bydlení nesnil… 

4Blok, aneb dostupné stylové bydlení v centru Prahy

4Blok je ambiciózní projekt developerské společnosti Crestyl situovaný do areálu Tesla Vršovice, který přesně takovým požadavkům vychází vstříc. Cílem realizátorů bylo vytvořit nabídku kvalitního, stylového, ale přesto cenově dostupného bydlení. Zde navíc ve výjimečné lokalitě s vynikající dopravní obslužností. Čtyři několikapatrové objekty mezi sebou utváří zelený prostor koncipovaný jako soukromý park. Budovy přináší výběr z 210 bytových jednotek, jež mají dispoziční členění 1+kk až 5+kk. V celém prostoru je zakomponována řada nápaditých prvků. Za všechny jmenujme alespoň rekuperaci vzduchu nebo zalévání venkovní zeleně nashromážděnou dešťovou vodou. V blízkém okolí je dostupná veškerá potřebná občanská vybavenost - nákupní centrum Eden včetně supermarketu s nepřetržitým provozem, úřady, banky, restaurace i sportoviště. V docházkové vzdálenosti nalezneme několik školek, základních i středních škol, a pouhých deset minut jízdy hromadnou dopravou je dostupný areál Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Prakticky přímo u domu se nachází zastávka autobusu a tramvaje Koh-I-Noor, osobním automobilem lze za necelých pět minut dojet na Jižní spojku. Získat samozřejmě můžete předzahrádku s venkovní skladovací kójí, balkon nebo velkou a prostornou terasu. Unikátní a ekologické objekty disponují dostatkem parkovacích míst v podzemních garážích, spoustou životního místa, světla a minimalistickým designem. Bydlení se tak stane součástí vašeho životního stylu.

Více informací o projektu se dozvíte na sebu developera: www.4Blok.cz

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty